Nooit meer een miskoop!!

Vanaf nu alleen mooie passende outfits voor jou!

Wat moet ik dragen? Welke kleding past het best bij mij? Deze rok is eigenlijk net te kort.  Welke kleuren passen bij mijn huidskleur? Ik heb inspiratie nodig bij het kiezen van een outfit. Ik heb moeite met het combineren van kledingstukken. Het lijkt wel of ik tussen 2 maten in zit, niets past goed.

Dit zijn vragen waar veel vrouwen mee worstelen. De meeste kleding winkels verkopen massa productie, gemaakt in gestandaardiseerde maten. Maar aan de vorm van een vrouw is niets standaard. Iedere vrouwenlichaam heeft zijn eigen unieke vorm. Sommige delen wil je misschien accentueren en andere delen juist niet. Dat is onmogelijk met kleding in een standaard maat. Er is dan altijd iets waardoor het net niet perfect zit, of voor je gevoel juist de verkeerde delen accentueert. 

 

Al 20 jaar helpt Biadsgn diverse vrouwen bij al deze vraagstukken. Tijdens een vrijblijvende afspraak neemt ze alle tijd jou echt te leren kennen om zo een goed beeld te krijgen van waar je naar opzoek bent en wat je worstelingen zijn.  Biadsgn analyseert welke ontwerpen het beste bij jou passen en samen kiezen jullie de perfecte outfit. Biadsgn zorgt voor de beste pasvorm, waarin kleine model aanpassingen kunnen worden meegenomen mocht dat wenselijk zijn. 

Biadsgn maakt mooie tijdloze kleding, waardoor het mogelijk is om eindeloos te combineren. Door haar bewuste keuze van stoffen, zorgt ze niet alleen voor de beste pasvorm, maar ook voor het beste draagcomfort.

Vraag nu haar volledige lookbook op en wordt geïnspireerd door de ontwerpen van Biadsgn.